Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

02 Μαρτίου 2024

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

  
ΝΑΥΠΛΙΟ



Νεφώσεις, που παροδικά θα είναι αυξημένες, αναμένονται σήμερα σε Μακεδονία και Θράκη, ενώ δεν αποκλείονται και τοπικές βροχές, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Για τη Θεσσαλονίκη, αναμένονται αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές, που πρόσκαιρα δεν αποκλείονται ισχυρές έως τις πρωινές ώρες στα ανατολικά τμήματα του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί τρία με τέσσερα μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί ασθενείς, ενώ η

θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 11 έως 17 βαθμούς κελσίου.

Στη δυτική Μακεδονία, αναμένονται λίγες νεφώσεις που παροδικά θα είναι αυξημένες, κυρίως το μεσημέρι-απόγευμα με τοπικές βροχές. Στις υπόλοιπες περιοχές, αναμένονται αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Ωστόσο, τα φαινόμενα που μέχρι το πρωί στην κεντρική και την ανατολική Μακεδονία θα είναι κατά τόπους ισχυρά, σταδιακά θα εξασθενήσουν από τα δυτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί τρία με τέσσερα μποφόρ και η θερμοκρασία αναμένεται να κυμαίνεται από 10 έως και 17 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία, η θερμοκρασία αναμένεται τρεις με τέσσερις βαθμούς χαμηλότερη.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες