Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

14 Ιουνίου 2024

Με μεγάλη επιτυχία τα εγκαίνια του νέου μικροβιολογικού εργαστηρίου του Γεωργίου Μαντά στο Λυγουριό

 BIOANALYSIS

Το απόγευμα της Παρασκευής, στις 14 Ιουνίου 2024, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου Μικροβιολογικού - Βιοπαθολογικού Εργαστηρίου του Γεωργίου Σ. Μαντά στο Λυγουριό Αργολίδας επι της οδού Ασκληπιού 96.
Την τελετή των εγκαινίων και τον Αγιασμό τέλεσε ο ιερέας π. Ευάγγελος Πολυχρονόπουλος, ενώ παραβρέθηκαν πολλοί φίλοι, γνωστοί και συγγενείς, οι οποίοι στο σύνολό τους εξέφρασαν την ικανοποίηση και τον θαυμασμό τους, για την επαγγελματική και επιστημονική αρτιότητα των χώρων, με σημείο αιχμής τον υπερσύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό του Εργαστηρίου.

Την εκδήλωση πλαισίωσε και υποστήριξε άρτια το Catering«Κτήμα Βασιλείου».

Το εργαστήριο στεγάζεται σε νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις σε χώρο κατάλληλα διαμορφωμένο για εξυπηρέτηση Α.Μ.Ε.Α., διαθέτει προσωπικό με άρτια επιστημονική κατάρτιση, υπερσύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, παρέχοντας υπηρεσίες υγείας υψηλής ποιότητας.
Η αξιοπιστία και ορθότητα των αποτελεσμάτων διασφαλίζεται κατόπιν αυτοματοποίησης σε όλα τα στάδια διενέργειας των διαγνωστικών εξετάσεων, μέσω εσωτερικού ποιοτικού ελέγχου καθώς και συμμετοχή σε προγράμματα εξωτερικού ποιοτικού ελέγχου. Είναι πλήρως εναρμονισμένο με το σύστημα διαχείρισης ποιότητας κατά τα πρότυπα του ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2015.
Η εμπειρία ετών στον εργαστηριακό χώρο σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία και εισαγωγή καινοτόμων λύσεων, το έχουν καταστήσει πρωτοπόρο στην περιοχή της Αργολίδας.
Εξυπηρετεί κάτ’οίκον για αιμοληψίες, κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού.
Το εργαστήριο Μικροβιολογίας – Βιοπαθολογίας BIOANALYSIS του Γεωργίου Μαντά λειτουργεί από το Μάιο του 2013 στο Ναύπλιο (έναντι Γ. Νοσοκομείου).
Από το Φεβρουάριο του 2024 λειτουργεί υποκατάστημα στη Νέα Κίο (έναντι κεντρικής πλατείας δημάρχου Κατριλιώτη) ενώ από τον Ιούνιο του ιδίου έτους λειτουργεί το υποκατάστημα στο Λυγουριό.}
Έχει συνάψει σύμβαση με τα παρακάτω ταμεία: ΕΟΠΥΥ, Λιμενικό Σώμα, Στρατός Ξηράς, Πολεμικό Ναυτικό, Πολεμική Αεροπορία και τις μεγαλύτερες ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρίες.
Το εργαστήριο στο Λυγουριό είναι καθημερινά ανοιχτό Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 07:00 – 14:00, ενώ κατά τις απογευματινές ώρες 19.00 – 20.30 οι εξεταζόμενοι μπορούν να εξυπηρετηθούν και να επικοινωνήσουν με το κεντρικό εργαστήριο Ναυπλίου. (Σάββατο πρωί 10.00 - 12.00 για αποτελέσματα από κεντρικό εργαστήριο Ναυπλίου)
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του εργαστηρίουwww.e-bioanalysis.gr ή το Facebook.

Τηλ. επικοινωνίας : [27530] 22499 

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες