Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

11 Ιουλίου 2024

Ναύπλιο Επόμενη Μέρα: Γιατί κ. Ορφανέ δεν έχετε λειτουργήσει ακόμα το σύστημα πρόσβασης ΑμεΑ στις παραλίες του Δήμου;

 Ράμπα για άτομα με κινητικά προβλήματα

Έχουμε φτάσει μέσα Ιουλίου και στις τέσσερις παραλίες του Δήμου Ναυπλιέων σε Πλάκα, Κονδύλι, Καραθώνα και Τολό, ενώ έχει γίνει η τοποθέτηση του εξοπλισμού του συστήματος πρόσβασης στην θάλασσα για Άτομα με Αναπηρία εκκρεμεί ακόμα η λειτουργία του.

Η Δημοτική Αρχή μάλλον έχει θέσει άλλες προτεραιότητες αδιαφορώντας επιδεικτικά και αποκλείοντας το φετινό καλοκαίρι τους συμπολίτες μας ΑΜΕΑ στην απρόσκοπτη πρόσβαση στις παραλίες του Δήμου μας.
Επιεικώς ΝΤΡΟΠΗ κύριε Δήμαρχε για τον εμπαιγμό των συμπολιτών μας με κινητικά προβλήματα.

Καλά σας λέμε ότι η Δημοτική Αρχή είναι διαχειριστικά ανεπαρκής αφού δεν μπορεί να λύσει θέματα της καθημερινότητας που αφορούν την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας.

Τουλάχιστον την ύστατη ώρα θα μπορέσετε να επιδείξετε κοινωνική ευαισθησία και να προβείτε άμεσα στη λειτουργία του συστήματος πρόσβασης ΑΜΕΑ στις παραλίες μας;;;
Το να βλέπουμε τον εξοπλισμό εγκατεστημένο δεν αρκεί. Η επαναλειτουργία του είναι το κομβικό του ζητήματος. Σταματήστε για λίγο την καλοκαιρινή ραστώνη σας και δώστε προτεραιότητα στους αγωνιστές της ζωής τους ανθρώπους με κινητικά προβλήματα να χαρούν τη θάλασσα και τις ομορφιές της.

ΥΓ1 Αυτά έλεγε πέρσι ο κ. Ορφανός εν μέσω προεκλογικής περιόδου!!!

Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα!!

Η παραμέληση των πολιτών με ειδικές ανάγκες δημιουργεί ένα περιβάλλον ανισότητας και αποκλεισμού, που πρέπει να αντιμετωπιστεί με αποφασιστικότητα και σοβαρότητα.

Καλούμε τον Δήμο να αναγνωρίσει τη σοβαρότητα του προβλήματος και να αναλάβει άμεσα δράση ώστε να μην επαναληφθεί κάτι ανάλογο στο μέλλον.

ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΙΠΕ ΠΕΡΣΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΑΞΕΙ ΦΕΤΟΣ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΥΓ:2 Οι φωτογραφίες προς απόδειξη των λεγομένων μας!!!

ΥΓ:3 Θα επανέλθουμε με νέα ανακοίνωση και για άλλο εξίσου σημαντικό θέμα για τις παραλίες μας!!!

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες