Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

13 Ιουλίου 2024

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 
ΝΑΥΠΛΙΟ



Γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός σήμερα, Σάββατο (13/7), σε όλη τη χώρα και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και στα δυτικά και βόρεια ορεινά είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικοί όμβροι.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά επίπεδα, κυρίως, στο εσωτερικό της ηπειρωτικής χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ, στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο έως 6 μποφόρ.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικές βροχές στα ορεινά. Ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 23 έως 39 βαθμούς και κατά τόπους στην Κεντρική Μακεδονία θα φτάσει τους 40 με 41 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί πρόσκαιρα έως 4 μποφόρ.

Παρόμοιο το σκηνικό του καιρού και στη Θεσσαλονίκη, όπου αναμένεται ηλιοφάνεια με πρόσκαιρες νεφώσεις και πιθανότητα εκδήλωσης τοπικών βροχών στα γύρω ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 39 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και πρόσκαιρα νότιοι 4 μποφόρ.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες