Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

23 Ιουλίου 2024

Αργολίδα: Μπουρίνι μετά τον πολυήμερο καύσωνα

 

Ύστερα από τον καύσωνα που διήρκεσε για περίπου δύο εβδομάδες, ο καιρός και στην Αργολίδα άλλαξε και ένα μπουρίνι έπληξε την περιοχή του Άργους κυρίως το απόγευμα της Τρίτης 23 Ιουλίου.
Μικροπροβλήματα παρουσιάστηκαν στην περιοχή της Δαλαμανάρας όπου έπεσαν κάποιες κλάρες δέντρων, ενώ μια μεγάλη κλάρα ευκαλύπτου έπεσε στην παραλιακή Ναυπλίου Νεας Κίου όπου χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής και του ιερέα εθελοντή πυροσβέστη Ανθυποπυραγού π. Ιωάννη Μητροσύλη.
Όπως αναφέρει η ΕΜΥ,  προβλέπεται μεταβολή του καιρού τις επόμενες ημέρες στα ηπειρωτικά και στο βόρειο Αιγαίο με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. 
Τα φαινόμενα κυρίως στην Κεντρική, στην Ανατολική Μακεδονία και στη Θράκη πιθανώς να είναι πρόσκαιρα έντονα. Βελτίωση, ωστόσο, αναμένεται κατά τις βραδινές ώρες. Στην υπόλοιπη νησιωτική χώρα αναμένεται γενικά αίθριος καιρός.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα νότια από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στις υπόλοιπες περιοχές από βόρειες 3 με 5 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στις περισσότερες περιοχές. 
Η μέγιστη θα φτάσει στα βόρεια ηπειρωτικά τους 34 με 36, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 36 με 38 βαθμούς, στη νησιωτική χώρα τους 33 με 35 και τοπικά στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα τους 36 με 38 βαθμούς Κελσίου.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες