Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

17 Αυγούστου 2024

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 
ΝΑΥΠΛΙΟ



Γενικά αίθριος αναμένεται σήμερα ο καιρός σε Μακεδονία και Θράκη, αν και σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), από το μεσημέρι και μετά δεν αποκλείεται να βρέξει σε κατά τόπους περιοχές και ενδεχόμενα να σημειωθούν και καταιγίδες.

Συγκεκριμένα για τη Θεσσαλονίκη η ΕΜΥ αναφέρει ότι ο καιρός θα είναι σήμερα γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε στα γύρω ορεινά ενδέχεται να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις και αναμένεται να είναι έντασης έως και τέσσερα μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 25 μέχρι και 37 βαθμούς κελσίου.

Παρόμοιος φαίνεται ότι θα είναι σήμερα ο καιρός σε Μακεδονία και Θράκη, αφού σύμφωνα με την ΕΜΥ αναμένεται γενικά αίθριος, αλλά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά της Μακεδονίας. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί τρία με τέσσερα μποφόρ, στα ανατολικά βορειοανατολικοί εντάσεως μέχρι και πέντε μποφόρ. Η θερμοκρασία στη Μακεδονία και Θράκη αναμένεται να κυμαίνεται από 21 έως 38 βαθμούς και τοπικά στην κεντρική Μακεδονία δεν αποκλείεται να φτάσει και τους 39 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία, η ελάχιστη θερμοκρασία αναμένεται να είναι μέχρι και τέσσερις βαθμούς χαμηλότερη.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες