22 Σεπτεμβρίου 2024

Αργολίδα: Δραματική πολύωρη επιχείρηση για την ανάσυρση του 66χρονου στη Γκάτζια

 Ανατροπή χωματουργικού μηχανήματος

Στο τραγικό περιστατικό που σημειώθηκε στην περιοχή της Γκάτζιας Αργολίδας στο Δήμο Επιδαύρου, άνδρας 66 χρονών ανασύρθηκε χωρίς αισθήσεις του έπειτα από καταπλάκωσή του από μηχάνημα έργου την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου.

Το περιστατικό κινητοποίησε άμεσα τις αρχές, με την Πυροσβεστική Υπηρεσία να πραγματοποιεί μεγάλη επιχείρηση για τη διάσωσή του που εληξε αργά το απόγευμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική, στην επιχείρηση συμμετείχαν συνολικά 8 πυροσβέστες με τρία οχήματα. Ο άνδρας εντοπίστηκε χωρίς να έχει τις αισθήσεις του και παρελήφθη αμέσως από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για περαιτέρω ιατρική φροντίδα.
Η επιχείρηση διάσωσης κατέληξε να διαρκέσει για αρκετές ώρες, καθώς οι πυροσβέστες προσπάθησαν να απεγκλωβίσουν τον άτυχο άνδρα υπό δύσκολες συνθήκες και με κάθε προφύλαξη για την ασφάλειά τους. 

Η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη από το συμβάν, ενώ οι αρμόδιες αρχές διερευνούν τα αίτια που οδήγησαν στο μοιραίο ατύχημα. 
Οι λεπτομέρειες του περιστατικού και οι συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη αναμένεται να αποσαφηνιστούν στο πλαίσιο στενών έρευνών.