19 Οκτωβρίου 2024

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΝΑΥΠΛΙΟ


Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές θα σημειωθούν σήμερα κυρίως στη δυτική Μακεδονία μέχρι το απόγευμα. Στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με πρόσκαιρες αραιές νεφώσεις. Ανεμοι: Από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και στο Θρακικό βορειοανατολικοί 5 μποφόρ . Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 20 βαθμούς και στη δυτική Μακεδονία έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες μέχρι και το απόγευμα ενώ βράδυ ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος.Ανεμοι: Ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο , στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στο Ιόνιο, στα ανατολικά ηπειρωτικά τμήματα και το πρωί στις Κυκλάδες και την Κρήτη. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν μέχρι το μεσημέρι στο Ιόνιο.Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 5 με 6, στο Ιόνιο 7 τοπικά 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το μεσημέρι. Στα ανατολικά θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει στα βόρεια ηπειρωτικά τους 18 με 20 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα τους 23 με 25 βαθμούς Κελσίου.