Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

19 Οκτωβρίου 2024

Αργολίδα: Τρισάγιο στη μνήμη της Νάντιας στο σημείο που άφησε την τελευταία της πνοή

 Ιερείς

Το πρωί του Σαββάτου 19 Οκτωβρίου συγγενείς και φίλοι τέλεσαν τρισάγιο στον τόπο όπου άφησε την τελευταία της πνοή η αδικοχαμένη Νάντια μητέρα δυο ανήλικων παιδιών, μετά από τροχαίο στην παραλιακή Ναυπλίου Νέας Κίου την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024.
Το τρισάγιο τέλεσαν ο Αρχιερατικός Επίτροπος της Μητροπόλεως Αργολίδας π.Πέτρος Αθανασόπουλος και οι ιερείς π. Δημοσθένης και π. Ηλίας Γάτσιος μέσα σε κλίμα θλίψης αλλά και οργής για τον άδικο χαμό της νεαρής γυναίκας που έπεσε θύμα της παραβατικής συμπεριφοράς Ρομά που με ιλιγγιώδη ταχύτητα έκοψαν το νήμα της ζωής της.

Στο σημείο βρέθηκαν συντετριμμένοι οι συγγενείς, φίλοι και πολλοί κάτοικοι της Νέας Κίου για να αποτίσουν φόρο τιμής στη μνήμη της 39χρονης που τόσο άδικα έφυγε από τη ζωή , αλλά και να υπενθυμίσουν αυτό που φωνάζουν από την πρώτη στιγμή, "Ήταν έγκλημα, όχι ατύχημα".
Να σημειώσουμε πως σε πρόσφατη σύσκεψη κατοίκων και φορέων στη Νέα Κίο αποφασίστηκε η δημιουργία επιτροπής αγώνα που θα διαχειριστεί, τις επαφές με τους αρμόδιους φορείς και τις περαιτέρω κινητοποιήσεις ώστε να βρεθεί επιτέλους λύση στο μεγάλο πρόβλημα που μαστίζει την περιοχή και αφορά συνολικά την παραβατική συμπεριφορά των Ρομά.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες