Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

21 Οκτωβρίου 2024

ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΑΡΓΟΥΣ Η ΕΤΗΣΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΙΕΡΟΨΑΛΤΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

ΑΡΓΟΣ



ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΙΕΡΟΨΑΛΤΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ " ΙΑΚΩΒΟΣ ΝΑΥΠΛΙΩΤΗΣ "

AΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Τήν ερχόμενη Τετάρτη 23/10/2024 και ώρα 18"30 το απόγευμα , ετήσια εορτή του Συνδέσμου επι τη μνήμη του εν Αγίοις Πατρός ημών Ιακώβου του Αδελφοθέου, πρώτου Ιεράρχου των Ιεροσολύμων, προσκαλείσθε να παρευρεθείτε στην ετήσια εορτή του Συνδέσμου που θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου ΄Αργους.

Θά τελεσθεί η ακολουθία του Εσπερινού μετ΄ αρτοκλασίας υπέρ υγείας των μελών του Συνδέσμου,χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας , Μητροπολίτου Αργολίδος κ.κ. Νεκταρίου ,Τρισάγιο εις μνήμην των αποβιωσάντων Ιεροψαλτών και ιδρυτικών μελών και στη συνέχεια θα ακολουθήσει ειδική δεξίωση στο πνευματικό κέντρο του εν λόγω Ιερού Ναού. Προσκαλούνται άπαντα τα Μέλη του Συνδέσμου να τιμήσουν με τη παρουσία τους την εν λόγω εκδήλωση.

Επίσης σας υπενθυμίζουμε , ότι οι πρόβες της χορωδίας θά συνεχιστούν και θα πραγματοποιηθούν τήν ερχόμενη Κυριακή 27/10/2024 και ώρα 11 π.μ. στό ΄Αργος , στο Κέντρο Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδας , έναντι ΟΤΕ ΄Αργους και τό Σάββατο 2/11/2024 ώρα 18"30 το απόγευμα και τήν Κυριακή 3/11/2024 11 π.μ. στην αίθουσα της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος στο Ναύπλιο.



ΕΚ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ



Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες